Bloggen på sommarpaus

Jag är i behov av semester. Jag känner det i hela kroppen. Vill inte jobba mera, vill inte sitta framför datorn. Vill ligga på stranden, njuta av sommaren, spendera tid med familj och vänner och vara ute så mycket som möjligt. Vill äta glass, känna sanden mellan tårna och simma de dagar då vattnet är varmt. Jag ser fram emot lata dagar och så lite plikter som möjligt.

Jag har hört att string bikinin är mode den här sommaren. Funderar på om jag täcks sätta på mig en sån. Skulle jag känna mig bekväm? Jag kunde göra det bara för att visa att det är okej att klä sig hur man vill en het sommardag, speciellt på stranden. Och bara för att jag är klädd i string bikini betyder det inte att alla kvinnor borde vara det, eller att jag vill bli behandlad som ett sexobjekt. Men jag är inte ännu säker på om jag verkligen vill. Har inte bestämt mig än. Jag vill också påminna om att alla människor har rätt att njuta av sommarvärmen i lätta kläder, utan att bli utsatta för kritik.

Kanske jag i slutet på juli får en plötslig impuls att börja blogga igen, men senast i augusti är jag tillbaka. Har redan en lista på ämnen jag skall skriva om, så inspirationen är definitivt inte slut. Men alla människor mår bra av semester ibland.

Foto privat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s