Lugna mellandagar

Jag överraskades av hur stressigt det blev före jul. Coronarestriktionerna har slopats och vi har återgått till normalt julfirande med fester och julklappsinköp och allt det där som hör julen till. Nu känner jag tacksamhet över att få spendera lugna mellandagar och sova ut.

Då det nya året närmar sig är det dags att fundera över vad det förra året inneburit, vad som varit bra, men också vad som kunde bli bättre. För min del upplever jag att det här året varit fullt med glädje, men också en del stressmoment som jag vet att det är dags att hitta en mer långsiktig lösning på. Precis som varje år vill jag satsa på relationer som ger positiva vibbar och känns jämlika. Jag har ännu några dagar på mig att fundera över mitt nyårslöfte och hur jag vill att det nya året skall börja.

Tror du på nyårslöften? Och hur vill du börja det nya året?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s