Lyx i vardagen

Har du tänkt på hur du behandlar dig själv, rör dig själv, talar till dig själv och ser på dig själv? Är du hård och kritisk…eller snäll och generös? Behandlar du dig själv som din bästa vän? Det borde du. Det är kanske inte alltid så lätt, ifall du vant dig vid att lyssna till den kritiska rösten. Men du kan börja med att berömma dig själv, ge dig en uppmuntrande klapp på axeln, framhäva dina bästa sidor och unna dig lite lyx i vardagen.

Hösten och tiden före jul kan vara stressig, speciellt som småbarnsmamma. Under vardagarna har jag sprungit från ett ställe till ett annat. Det som får mig att orka är framför allt familj och vänner, ett jobb jag trivs med, motion och att jag gör sånt jag tycker om och som känns viktigt. Också små saker i vardagen spelar stor roll. Jag brukar dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro innan jag tar itu med vardagsbestyren. Jag brukar ta en varm dusch och slappa en stund på kvällen, innan jag lägger mig. En gång i veckan har jag spa-dag, då jag lägger ansiktsmask och hårinpackning. Om helgerna brukar jag unna mig nåt extra gott att äta och ibland köper jag ett gott vin. Jag tycker om att ha det fint och hemtrevligt runt omkring mig. Det är små saker som är viktiga för mig. Vardagslyx behöver inte vara dyrt och märkvärdigt.

Jag blev glad då BGA.fi kontaktade mig för samarbete. Jag fick välja några lyxiga produkter. Det blev en härligt stor handduk i turkost och en necessär i beige. Jag älskar att vira in mig i en stor handduk efter duschen, speciellt om vintern då det är lite kallare i mitt hem. Necessären är fin och kommer också till användning. Jag råkar nämligen ha samlat på mig en hel del smink, och är i behov av mer utrymme. Jag blev sugen på att välja allt möjligt fint, så jag hoppas på nya samarbeten i framtiden. Här kan du ta en titt på deras lyxiga sortiment.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s