Mot ljusare tider

Det är över ett år sedan covid-19 pandemin bröt ut. De flesta av oss har blivit allt tröttare på avstånd, handtvätt och alla förbud. Men äntligen börjar det synas ljus i tunneln. Vaccinationerna har kommit igång och smittostatistiken börjar peka nedåt. Ännu är det kanske för tidigt att hurra, men det är naturligt att också våren och ljuset väcker hopp och förväntan hos människor.

Orsaken till att det på sistone varit så tyst i min bloggvärld, är eftersom jag har bytt jobb och gått upp i arbetstid. Från att ha jobbat med barn har jag gått över till att jobba med ungdomar, och främja psykisk hälsa. Det som glädjer mig är att jag också får jobba med sexualrådgivning. Det hade varit bekvämt att stanna på samma jobb och fortsätta göra det jag gjort i 10 års tid, men jag kände på mig att det var dags att byta och gå vidare. Nu får jag koncentrera mig på det som verkligen inspirerar mig. Mitt företag som jag har vid sidan om har blivit allt mer småskaligt. Men våra parförhållandekort säljer vi fortfarande via nätet, och kanske det i ett senare skede igen finns möjlighet för mig att erbjuda föreläsningar. Men jag är noga med att jobbet inte får ta över livet. Det måste också finnas plats för familj, motion, vänner och att ta hand om mig själv. Bloggen kommer jag också att fortsätta uppdatera, eftersom det blivit en viktig hobby för mig. Nu då jag kommit igång på mitt nya jobb och med nya rutiner, börjar jag ha mer energi igen. Ljusare dagar, väntan på sommarsemester och ett friare liv gör också vardagen lättare.

Bloggen har redan fyllt ett år. Jag vill tacka alla läsare. Utan er skulle det inte vara nån idé att fortsätta skriva.

Foto av Oscar Lehtinen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s