Att leva ensam och att leva i parförhållande under undantagstillstånd

Jag har funderat mycket på hur corona viruset (COVID- 19) har påverkat människor som lever i parförhållanden. Själv är jag ju singel, och jag kan säga att jag inte har levt i en fas av vilt dejtande på senaste tiden. Men det har varit mitt eget val. Tinder finns fortfarande till hands. Skulle det inte finnas dejtningsappar skulle det vara svåra tider för singlar att träffa nya människor. Men själv känner jag att jag inte har behov av att träffa nån ny just nu. Jag kan vänta med den saken…

Att leva i ett parförhållande kräver bra teamarbete. Ett undantagstillstånd som råder i dagens läge kan i bästa fall föra ett par närmare varandra. Ifall man märker att teamet fungerar bra, att man har mer tid för varandra och att man klarar av krisen tillsammans, så kan det förstärka ett parförhållande. Men i värsta fall kan det leda till separation, ifall man märker att teamarbetet inte fungerar så bra och att man inte klarar av att ständigt vara tillsammans. Man kanske äntligen stannar upp för att inse att kärleken har försvunnit eller håller på att dö ut.

Ta hand om varandra. Skulle jag leva i ett parförhållande skulle jag nu passa på att ta fram redskap för att liva upp förhållandet, kanske beställa nya vuxenleksaker och underkläder från nätet. Jag skulle föreslå till min partner att vi äntligen skulle spela spel och göra saker vi inte gjort tidigare här hemma.

Våra parförhållandekort kan ni beställa från sidan https://www.senso.re/swe4 .


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s